Fysiotherapiepraktijk  
Tel. 0186 692 053  -  06 19 56 84 79           

Praktijk & visie Afspraak maken  Openingstijden en Rooster 


Wij zijn open! 

Wij volgen  de protocollen die gesteld worden vanuit de overheid en het KNGF.  

We werken met altijd met een mondkapje op en handschoenen en schort worden gebruikt waar nodig.  

Ex Covid revalidatie trainingsfaciliteiten zijn mogelijk 3 collega's hebben aanvullende scholing gehad. 

Team FysioCenter Nieuw-Beijerland 

Veilig naar de fysiotherapeut
Zo doe je dat.
veilig-naar-de-fysiotherapeut.-poster-a3.pdf (1.1MB)
Veilig naar de fysiotherapeut
Zo doe je dat.
veilig-naar-de-fysiotherapeut.-poster-a3.pdf (1.1MB)


Praktijkeigenaar Marlies van den Dorpel geeft leiding aan een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten binnen dit deel van de Hoeksche Waard. 

De ambitie is om met een breed aanbod aan fysiotherapeutische zorg een goede regio praktijk te zijn voor de Hoeksche Waard. 

FysioCenter is sinds 2016 een breed gespecialiseerde moderne praktijk die laagdrempelig is voor onze cliënten. Wij zijn alle werkdagen en 3 avonden  open. “Voor de hardwerkende mens is dat wel zo prettig”. Zo staan wij als specialistenteam voor u klaar!   

FysioCenter Nieuw-Beijerland is een fysiotherapiepraktijk voor behandelingen fysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, lymfe- en oedeemtherapie, dry needling, fysiotherapie bij oncologie patiënten, revalidatietherapie, fysiotherapie bij kaak en hoofdpijn problemen en fysiotherapie bij sportblessures. Het fysiotherapeutisch onderzoek en de behandeling kent een wetenschappelijke basis.  Als klant krijgt u een persoonlijke en deskundige behandeling, u staat centraal.

Als gespecialiseerd team houden wij nauwlettend de veranderingen in de zorg en de (toegenomen) zorgvraag in het vizier. We werken actief samen met u, aan uw gezondheidsproblemen en herstel. Naast het onderzoeken en behandelen van patiënten, begeleiden wij in onze praktijk ook stagiairs van de opleiding fysiotherapie. Onze teamleden volgen jaarlijks cursussen en of opleidingen die u als patiënt ten goede komen.   

Opbellen
E-mail